Sammutusjärjestelmät kaikkiin kohteisiin säädösten mukaisesti

Yritys

Probemen Oy suunnittelee ja toteuttaa lakien ja asetusten mukaiset sammutusjärjestelmät. Kaiken suunnittelun lähtökohdan muodostavat pelastuslaki, pelastustoimen laitelaki sekä sisäasiainministeriön asetus automaattisista sammutuslaitteistoista. Suunnittelua täydennetään kohdekohtaisilla standardeilla ja säännöillä.

Asiakkaan tarpeet huomioiva ja tarkoituksenmukaisesti suunniteltu sammutusjärjestelmä toimii luotettavasti ja varmasti koko kohteen elinkaaren ajan.

Sammutusjärjestelmien suunnittelun periaatteet

  • Järjestelmä suunnitellaan asiakkaan tarpeet huomioiden.
  • Asiakas saa palvelun vaivattomasti ja helposti.
  • Suunnitelmat tehdään arkkitehtuurin vaatimukset huomioiden.
  • Suunnittelussa otetaan huomioon muu talotekniikka ja rakenteet, jotta kaikki järjestelmät voidaan asentaa järkevästi.
  • Haetaan avoimesti todellisia vaihtoehtoja järjestelmille ja laitteille.
  • Toteutuksen tulee olla asiakkaalle kokonaistaloudellinen.

Vesisumu- ja sprinklerijärjestelmät vuosien kokemuksella

Probemen Oy:n erityisosaamista ovat vesisumu- ja erityissammutusjärjestelmät, joiden suunnittelusta ja toteutuksesta kokemusta on karttunut jo vuodesta 1998 lähtien. Työntekijämme ovat olleet toteuttamassa sammutusjärjestelmiä yli 400:aan tarkastettuun ja viranomaishyväksyttyyn kohteeseen.

Pitkä kokemuksemme alalta auttaa meitä arvioimaan, mitä kohteessa kannattaa ja voi tehdä. Voimmekin luvata, että pääsemme varmasti kaikkia osapuolia tyydyttävään ratkaisuun.

Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja!


FC TPS

Jalkapallo on ollut meille aina lähellä sydäntä ja tämän takia haluamme omalta osaltamme tukea turkulaista jalkapallokulttuuria ja turun merkittävintä urheiluseuraa. Olemme TPS:n palvelukumppaneita ja kuulumme myös TPS Pronetworkiin, jossa pääsemme tutustumaan ja keskustelemaan samanhenkisten ihmisten kanssa. Meidät voi nyt jo kolmatta kautta putkeen bongata TPS:n peleistä.